Прес

Печати PDF

Членови на Жири комисијата за Интернационалниот фестивал на античка драма СТОБИ 2017:

Ивана Јарчевска, театролог

Кети Борисовска, глумец

Деан Дамјановски, режисер

Фестивалскиот каталог може да го превземете од овде.

Фестивалскиот постер може да го превземете од овде.

Новости новости

Error: Any articles to show

sponzori2017